Våga Leva

 Spontana uttalanden av tonåringar efter föreläsningar

 

"Jag vill bara säga att jag beundrar din personlighet ! Du va jätte bra på att föreläsa och du pratade verkligen så man förstod och jag kände igen mig på mycket som du sa. Hoppas du kommer någon mer gång :)"

/Moa

 

"Hejsan Sosso!

Jag är en av dom som du väckte många tankar hos http://gfx2.hotmail.com/mail/w3/ltr/emoticons/smile_wink.gif

Jag tycker du var jätte intressant att lyssna på, och man började tänka på många saker som men inte tänkt på förr.

Det var verkligen kul att du kom, jag beundrar dej väldigt mycket faktiskt!"

kramar

Sara

 

"Jag heter Elin och jag var med och lyssnade när du berättade om ditt liv för oss tjejer.

Jag tycker att det är väldigt modigt av dej att du vågar prata om dej själv med folk. Jag skulle nog aldrig våga göra det! När du berättade om alla saker som hade hänt dej fick det mej att tänka på många saker som jag inte har tänkt på förut. T.ex. att man är som man är och man får acceptera det för det är så man är och alltid kommer att vara. Du fick mej också att tycka bättre om mej själv. Du kommer nog alltid att vara en stor förebild för mej och jag kommer inte att glömma bort dej!

Jag hoppas att det kommer att gå bra för dej i fortsättningen!"

Mvh Elin

 

"Hej Sosso, jag vill bara säga att det var en sjuukt bra föreläsning du gav oss!

Jag tog verkligen åt mig av vad du sa o fick mig en redig tankeställare.

Goa skratt fick jag också ;) haha!

ha de bra! :)"

Anonym

 

"Hej Sosso!

Din föreläsning idag var otroligt underbart bäst! Den rörde, och gav mycket större, och annat perspektiv på olika saker.

Att du skämtade och så gjorde den mycker mer lättförstådd, och jag tror faktiskt att du nådde alla, även dom känsokalla och brutala niorna!

Jag tror också att det liksom skedde en förändring idag, du bekräftade verkligen att det inte på något sätt är coolt att vara elak, dum och säga onödiga saker.

Det är klart man blir lite utsatt för detta varje dag, skämt om diverse "storlekar" (om du fattar vad jag menar, sen i puberteten är värdelöst...) men det är bara att stå emot och vara snabb i käften tillbaks!

Fortsätt med det du gör, för du gör det på ett sätt som är ovanligt bra, och ungdomligt. Du är bäst, och du gav en helt ny syn på olika saker idag!"

//Blond i 8:an.

 

"Hej Sosso! Jag ville tacka för föreläsningen du hade förra torsdagen. Ditt sätt att berätta var helt otroligt. Du nådde verkligen fram till publiken på ett sätt som gjorde alla intresserade. Jag tror aldrig att jag varit så intresserad av att lyssna och de stolarna vi får sitta på är ingen dröm, men för att lyssna på dig hade jag kunnat sitta hela dagen. Jag tror verkligen du fick många att tänka efter lite extra. Jag vet själv hur det är när folk är väldigt utseendefixerade och man känner atmosfären när man märker att någon inte gillar något på en och det är då svårare att tycka om sig själv. Jag har väldigt svårt att tro på mig själv, men jag måste säga att efter du var i skolan så har jag vågat tro lite mer, just nog för att du tog upp ett ämne som alla vi tonåringar går och funderar över, saker vi har frågor om men som vi inte vågar ta upp. För mig var det som en helt ny energi! Vi ställde inte speciellt mycket frågor efteråt, men många hade nog ändå många tankar i huvudet, och många fick nog sina besvarade. Det finns så mycket jag vill säga till dig, men som sitter kvar inne i huvudet. En sak är säker, och det är att jag är hjärtligt tacksam och jag har sådan respekt för dig!"

Kramar tjej i 9A